Afbeelding
Foto: Steef Alblas

Hyundai i10 nu verkrijgbaar
met inruilbonus van € 1.500,-

Altijd al een Hyundai i10 willen rijden? Gelijk heeft u, want de Hyundai i10 geldt al twee jaar als de beste auto in zijn segment. De Hyundai i10 is nu verkrijgbaar met een hoge inruilbonus van liefst € 1.500,-.

En dat niet alleen, Hyundai-dealer Schippers biedt u de Hyundai i10 ook nog eens aan met een rente van 2% bij het Basis Abonnement. Stap snel in en rijd weg in uw nieuwe Hyundai i10. De Hyundai i10 is als beste getest door onder andere de ANWB en Autoweek. De auto is spectaculair ruim, heeft een moderne en sportieve vormgeving en het interieur ademt slim gebruiksgemak. Grijp uw kans om onmiddellijk en supervoordelig in uw eigen Hyundai i10 te stappen. Koop daarom nu een Hyundai i10 met een hoge inruilbonus tot wel 1500 euro. Maar let op, de voorraad is beperkt en op = op!

De Hyundai i10 i-Motion is verkrijgbaar met onder andere centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, elektrische ramen, stoelbekleding van stof in oranje of blauw, cruise contro met snelheidslimiet, in hoogte verstelbare bestuurdersstoel en stuurwielbediening voor de audio. Er is al een Hyundai i10 verkrijgbaar vanaf 9.495 euro. Hyundai-dealer Schippers biedt u nu een tijdelijke rente aan van slechts 2% bij het Basis Abonnement. Kom dus snel voor een kennismaking naar de showroom in Rijssen.