Afbeelding
Foto: Steef Alblas

Kia Niro scherp geprijsd en
verrassend aantrekkelijk

De Kia Niro begint langzaam maar zeker op zijn plek te vallen. Eerst was men vooral verbaasd dat Kia naast de Sportage met nog een auto in ditzelfde segment komt. Maar nu we zijn afmetingen kennen en Kia Nederland ook de prijzen bekend heeft gemaakt, blijkt de Niro een verrassend aantrekkelijke keuze. Zeker ook voor de zakelijke rijder.

Kia Nederland vraagt minimaal € 25.995,- (tijdelijk € 24.995,- dankzij een inruilpremie) voor de Niro. De prijsopbouw is daarbij nogal eenvoudig, de Niro is immers enkel verkrijgbaar als 141 pk sterke hybride. En dat maakt hem niet alleen een concurrent voor de crossovers en SUV's. Samen met een Aziatische hybride vormt de Niro een van de weinige auto's met 21% bijtelling en dat is voor zakelijk gebruik wel heel aantrekkelijk.

De standaarduitrusting mag compleet genoemd worden. In ComfortLine-uitvoering is de hybride-crossover uitgerust met onder meer dual zone airconditioning, LED-dagrijverlichting, LED-achterlichten, lichtmetalen wielen, cruise control en elektrisch verstelbare en verwarmbare buitenspiegels. Ook actieve rijbaanassistentie is standard.

Voor meer informatie over bijvoorbeeld de First Edition, die met een vanafprijs van € 28.395,- start, en de BusinessLine (vanaf € 30.395,-) bent u welkom in de showroom van Kia-dealer Beltman in Rijssen. Hier kan men tevens informatie krijgen over de Sportsline en Executive Line. De SportsLine is leverbaar vanaf € 32.395,- en de Executive Line vanaf € 32.895,-.