Afbeelding
Foto: Petra Koenderink

Arie Jansen 40 jaar bij het onderwijs

RIJSSEN – Docent bewegingsonderwijs Arie Jansen (60) van de Rijssense Fruytiervestiging vierde woensdagmiddag zijn 40-jarig onderwijsjubileum in de aula van de school aan de Stroekeld. In aanwezigheid van zijn vrouw Wilma, de kinderen en kleinkinderen werd de immer goedlachse Jansen in de schijnwerpers gezet.

Voorzitter drs. F. van Hartingsveldt van het College van Bestuur wees op de waardevolle inbreng van Jansen aan de school, eerst op de Apeldoornse hoofdvestiging en nadien op de nevenvestiging in Rijssen. Hij bood Arie Jansen een envelop met inhoud aan. Teamleider R. Th. Kleppe gaf een typering van Arie Jansen als personeelslid en collega. De vakgenoten Reinout ten Hove en Dick ten Bolscher hadden de lange onderwijsloopbaan van Jansen gevangen in een humoristische toespraak en videopresentatie waarin alle collega´s aan het woord kwamen. Jansen kreeg van de collega´s een cadeau aangeboden.
Arie Jansen startte 40 jaar geleden als onderwijzer aan de Haarschool in Rijssen. Na het behalen van de benodigde bevoegdheden maakte hij in 1990 de overstap als docent bewegingsonderwijs naar het voortgezet onderwijs.