Discussieavond over Omgevingswet en Duurzaamheid

ENTER - De VVD West Twente wil in discussie met burgers over de nieuwe Omgevingswet. Deze nieuwe wet regelt permanente bewoning van recreatiewoningen, zonne-energie, windmolens en thorium als bron van nieuwe energie. Een grote discussieavond zal plaatsvinden op woensdag 13 juli bij Landgoed het Rheins, Reintszijweg 1 in Enter. Vanaf 19.30 uur is de zaal open en de discussie begint om 20.00 uur.

De discussie zal onder meer gevoerd worden VVD-Statenleden Yvonne Koolhaas over duurzaamheid en milieu en Jeannette Rikkink die ruimtelijke ontwikkeling, grondbeleid en water in haar portefeuille heeft. Deze statenleden willen weten de inwoners van Overijssel willen en verwachten van de Provinciale Statenfractie van de VVD vooral als het gaat over zaken de nieuwe omgevingswet en duurzaamheid.
"Het zijn belangrijke onderwerpen en wij horen daarom graag de mening van alle inwoners," aldus
Rita Ekkelenkamp, fractievoorzitter van de VVD in de gemeente Wierden-Enter. "Discussiƫren doen we samen met liberalen en niet-liberalen, VVD'ers en niet-VVD'ers. De nieuwe omgevingswet en het thema duurzaamheid hebben grote impact voor ons allemaal. We nodigen dan ook alle inwoners uit om gezamenlijk te discussiƫren. Dat is de reden voor deze discussieavond." Aanmelden kan via de website van de VVD West Twente vvdwesttwente@gmail.com