Afbeelding
Foto: Petra Koenderink

Koffie en een verhaal met Janna van den Berg

RIJSSEN – Niet fijn als het zo stil vanwege de vakantie? In de Bibliotheek is het woensdag 20 juli wél gezellig met ouderwetse verhalen om te lachen verteld door de bekende Janna van den Berg en een lekker kopje koffie speciaal voor de verhalenluisteraars.

Verhalenvertelster Janna van den Berg vertelt gezellige ouderwetse verhalen. Over een dorpje waar geen kerk was en waar iedereen zo'n hekel had aan Lambert de schaapherder. Over Dinie, die maar geen verkering krijgt en haar haar gaat verven. Over pannenkoeken bakken en wat te doen als ongenode gasten er stapels van opeten. En over jongens die graag verkering willen met de enige dochter van de rijkste boer uit het dorp. Maar ze komt nooit ergens, dus hoe leer je haar dan kennen? Verhalen die de moeite waard zijn om naar te luisteren.
Ondertussen is er koffie met iets lekkers en ruimte voor gezellig praten met elkaar. Leden betalen 4 euro, niet-leden 6,50 euro inclusief koffie en wat lekkers. In de zomerperiode organiseert ViaVie Welzijn verschillende activiteiten voor senioren. Deze ochtend, georganiseerd door de Bibliotheek, maakt daar deel van uit.