Afbeelding
Foto:

Nieuwe Volkswagens voor de
gemeente Rijssen-Holten

RIJSSEN – Maar liefst 18 gloednieuwe en zuinige Volkswagens leverde Pouw Rijssen woensdag af bij de gemeente Rijssen–Holten. "Een bijzonder moment voor ons en de gemeente," aldus Jerry Mulder van Pouw Automotive Rijssen. Op de foto overhandigt Henk Rozemuller van Pouw Automotive de sleutels van de nieuwe auto's aan burgemeester Arco Hofland van de gemeente Rijssen-Holten die wordt geflankeerd door de wethouders Bert Tijhof en Ben Beens.

De gemeente Rijssen-Holten heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan en vernieuwing van het wagenpark maakt hier een belangrijk onderdeel van uit. Pouw Rijssen adviseerde de gemeente uitgebreid over de voordelen en mogelijkheden van het inzetten van elektrische personenauto's en op aardgas aangedreven bedrijfswagens. Met de Volkswagen Caddy Up en Golf kon Pouw Rijssen de juiste mix bedrijfs- en personenwagens aanbieden en voorzien in de mobiliteitsbehoeften van de gemeente. Aanvullend wist de dealer de gemeente te overtuigen met haar gedegen beleid ten aanzien van maatschappelijk verantwoord ondernemen.
Volgens Mulder zijn de nieuwe wagens zijn voor diverse doeleinden inzetbaar. Allemaal zijn ze voorzien van belettering in de huisstijl van de gemeente. De Caddy's worden in gebruik genomen door de Bijzonder Opsporing Ambtenaren (boa's) en de personenwagens als pouleauto's door andere medewerkers van de gemeente. Hiermee lost de gemeente direct een belangrijk intern mobiliteitsprobleem op.
Pouw Rijssen heeft door de jaren heen een duurzame relatie opgebouwd met de gemeente Rijssen-Holten. Ook nu profiteert de gemeente weer van het alles-in-éénprincipe van de Volkswagen- en Audidealer. Niet alleen mocht Pouw de auto's leveren, ook zijn de Volkswagens voor lease bij Pouw ondergebracht.

Dick Tukkers