Afbeelding
Foto: Petra Koenderink

Glennis Grace & Pursang in Parkgebouw

RIJSSEN - Niemand minder dan Glennis Grace geeft acte de présence tijdens het concert van Pursang in het Parkgebouw Rijssen. Afgelopen week werd bekend dat het Rijssense Popkoor volgend voorjaar gaat optreden met deze dame, die wordt gerekend tot een van Neerlands beste zangeressen. De verkoop voor het concert, dat op 11 maart 2017 plaatsvindt, is reeds gestart.

Alle leden van Pursang hebben hun roots in Rijssen en omgeving. En terwijl de klassieke koren hier hoogtijdagen vierden, groeiden zij op met Elvis, The Beatles en Abba. De invloed van en liefde voor deze popmuziek zijn duidelijk terug te horen tijdens dit concert vol nostalgie en eigentijdse muziek. Ballads, rock en popmuziek wisselen elkaar af. Deze avond laten zij de Oude Dame weer swingen als vanouds, samen met Glennis, die het tweede deel van het concert grotendeels voor haar rekening neemt.
Glennis' grote doorbraak kwam in 2011, dankzij het programma De Beste Zangers Van Nederland. Haar vertolking van Volumia's Afscheid werd een nummer 1-hit, en vanaf dat moment scoorde Glennis gouden platen en hits als Wil je niet nog 1 nacht met Edwin Evers. Glennis Grace heeft misschien wel de meest indrukwekkende stem van Nederland. Een stem die haar publiek tot tranen toe weet te roeren. Na het concert kan er nog heerlijk nageborreld worden in het restaurant tijdens een gezellige muzikale afterparty.
Aanvang 20.00 uur. Tickets a € 14,50 (exclusief € 0,50 verenigingskosten) zijn verkrijgbaar via www.parkgebouw.nl of aan de theaterkassa op werkdagen tussen 09.00 en 16.00 uur.

Afbeelding