Afbeelding
Foto: Petra Koenderink

Rondleiding Landgoed De Barkel

WIERDEN - Cultuurhistorische rondleiding met informatie over pre-historie, middeleeuwen, kloostertijd en textieltijdperk, allemaal op De Barkel!
Op 27 juli, 4 augustus en 20 augustus, van 10.00 uur tot 12.00 uur kunt u mee met de rondleiding. Aanmelden kan via mail: info@pleisterplaatsdebarkel.nl of tel. 06 45574585. U vind ons aan de Hexelseweg 52b in Wierden.

Landgoed De Barkel tussen Wierden en Hoge Hexel organiseert met haar Stichting Cultureel Erfgoed De Barkel drie rondleidingen voor belangstellenden in cultuurhistorie en natuurbeheer.
De Barkel is al jaren actief in het tot leven brengen van de cultuurhistorie van de omgeving van Wierden. De locatie De Barkel speelt daarin een belangrijke rol vanwege de gevonden grafheuvels uit de Jonge Steentijd en de IJzertijd en het ontstaan van het landgoed als kloosterboerderij.
De stichting wil dit graag onder de aandacht van het publiek brengen en organiseert daarom drie rondleidingen op verschillende dagen in de vakantieperiode.
De rondleidingen vinden plaats op woensdag 27 juli, op donderdag 4 augustus en op zaterdag 20 augustus, telkens van 10.00 uur tot 12.00 uur. Voor koffie etc. wordt gezorgd en ook de toegang is gratis. U moet zich wel even aanmelden om te voorkomen dat de groep te groot wordt.