Afbeelding
Foto: Petra Koenderink

Rijssen op straat tijdens de zomerlommerdmarkten

RIJSSEN – Lommerdmarkt of zomermarkt, gezellige terrassen en entertainment in het koopcentrum van Rijssen op 5 donderdagen in de zomervakantie. Onder de noemer Rijssen op Straat gaan ondernemers letterlijk en figuurlijk de straat op en richten overal marktkramen in. De winkels en terrassen zijn open tot 21.00 uur.

De lommerdmarkt of rommelmarkt is een grote markt met veel tweedehands artikelen. Kinderen tot en met 15 jaar krijgen een gratis standplaats. De lommermarkt vindt plaats op de locaties Europaplein, Kerkstraat, De Hagen, Rozengaarde en Oude Veemarkt en duurt tot ongeveer 12.00 uur.
Maar van 12.00 tot 21.00 uur is het ook in de rest van centrum Rijssen bijzonder gezellig. De ondernemers richten marktkramen in nemers de straat op! U vindt er tal van kramen en gezellige terrassen. Voor de kinderen zijn er springkussens en andere leuke attracties. De moeite waard voor een gezellig bezoek. Gratis parkeren op de vele parkeerplaatsen in en vlak bij het winkelcentrum. Rijssen op Straat vindt plaats op 21 juli, 28 juli, 4 augustus, 11 augustus en 18 augustus. Alle info staat ook op www.winkeleninrijssen.nl