Afbeelding
Foto: Petra Koenderink

Opel maakt prijzen Mokka X en Zafira bekend

Opel maakt de prijzen van twee nieuwe modellen bekend: de nieuwe Mokka X en de nieuwe Zafira. De prijs van de Mokka X start bij € 22.995,-. Ook de nieuwe Opel Zafira is nu al te bestellen en is leverbaar vanaf € 28.995,-. Beide modellen staan vanaf oktober in de showrooms.

De nieuwe Opel Mokka X is leverbaar in de Selection, Edition of Innovation uitvoering. Vanaf de Edition uitvoering (vanafprijs € 24.745,-) is de Mokka X veelzijdig uitgerust, met onder andere airconditioning, 17-inch lichtmetalen velgen, mistlampen vóór, een lederen stuurwiel en elektrisch bedienbare ramen voor en achter. Bij de Innovation (vanaf € 26.545,-) komt daar onder meer Electronic Climate Control (ECC), Open & Start: Keyless Entry, Radio 4.0 IntelliLink en Opel OnStar bij. Met Opel OnStar (optioneel op Edition, standaard op Innovation) is de Mokka X tevens voorzien van een krachtige WiFi-hotspot, waaraan tot wel zeven smartphones of tablets zijn te koppelen. De nieuwe Opel Zafira onderscheidt zich net als zijn voorganger met het inmiddels bekende Flex7-stoelsysteem. Verder biedt de Zafira optioneel ergonomische, zesvoudig verstelbare en AGR-gecertificeerde voorstoelen, een geïntegreerde FlexFix-fietsendrager, het adaptieve FlexRide-onderstel, het multifunctionele FlexConsole-systeem en een stijlvol panoramadak inclusief panoramische voorruit. De nieuwe Opel Zafira is leverbaar in Edition, Business+, Innovation en Business Executive uitvoering.
Voor meer informatie over deze twee nieuwe modellen van Opel bent u welkom in de showroom van Opel-dealer Wolves in Rijssen.

Afbeelding