Afbeelding
Foto: Petra Koenderink

Zorgboerderij De Borkeld maakt nieuw mozaïek voor openbare basisschool de Salto

RIJSSEN – Op Zorgboerderij de Borkeld is een nieuw mozaïek gemaakt voor de openbare basisschool de Salto. Na de zomervakantie wordt het logo officieel aan de Salto overhandigd, aan de buitengevel bevestigd en onthuld.

Zorgboerderij de Borkeld biedt dagbesteding aan mensen met een persoonsgebonden budget (pgb), maar biedt ook cursussen op het creatieve vlak. Deze cursussen worden gegeven in activiteitencentrum de Hooiberg, onderdeel van de Zorgboerderij. De cursussen zijn bestemd voor mensen die het nodig hebben er even tussenuit te zijn. Voor een gering bedrag kan men deelnemen aan cursussen tekenen, bloemschikken, schilderen, boetseren, houtsnijden, mozaïeken, boekbinden en sieraden maken. Meer informatie over tijden en contactpersoon per cursus zijn te vinden op de website www.zorgboerderijdeborkeld.nl
Zorgboerderij de Borkeld heeft een christelijke identiteit, maar iedereen is er van harte welkom om deel te nemen aan de cursussen en de gezellige, ontspannen sfeer te proeven die zo kenmerkend is voor het activiteitencentrum. Een aantal maanden geleden werd Zorgboerderij door openbare basisschool de Salto gevraagd een mozaïek voor de buitenmuur; een mooi voorbeeld van een goede maatschappelijke samenwerking. Zowel deelnemers als cursusleiders hebben aan het mozaïek gewerkt. Meer informatie over de Borkeld is te vinden op de facebookpagina van Zorgboerderij de Borkeld.

Dick Tukkers