Afbeelding
Foto: Petra Koenderink

Een dag van inspiratie en nieuwe kansen in Rijssen-Holten !

RIJSSEN-HOLTEN - 8 november 2016 is het zover ! Dan zijn er volop kansen om met andere inwoners uit onze gemeente, anders dan u gewend bent, in contact te komen. Op de Dag van de Dialoog komen mensen vanuit verschillende groepen en culturen bij elkaar in het Parkgebouw (van 18:00 tot 21:30 uur) om met elkaar in dialoog te gaan. Waar mensen samenkomen, ontstaat gegarandeerd inspiratie; vanuit de diversiteit in ontmoetingen kunnen mooie dingen ontstaan!

De nieuwste editie van de "Dag van de Dialoog" is een moment van ontmoeting dat bijdraagt aan het bevorderen en versterken van de sociale samenhang binnen Rijssen-Holten. Samen met de gemeente zorgt een groep enthousiaste medewerkers van de Kerngroep Dag van de Dialoog er voor dat u een goed en verrassend gesprek kunt hebben met mensen vanuit allerlei geledingen. U hoort wat er bij hen leeft en hoe u daar als organisatie op in kunt spelen. Omgekeerd kunnen deelnemers meer te weten komen over u en uw organisatie.
Adopteer uw eigen gesprekstafel. U kunt meedoen om deze dag tot een succes te maken! Meewerken aan de Dag van de Dialoog 2016 kan door een Dialoogtafel te adopteren. Hoe werkt dat? U maakt 6 of meer collega's/leden van uw organisatie enthousiast om mee te doen en geeft hun namen per e-mail aan ons door. U wijst een gespreksleider aan die bereid is op deze dag een gesprek te leiden. U laat alle collega's/leden van uw organisatie weten dat uw organisatie meedoet aan deze Dag van de Dialoog, bijvoorbeeld via uw web site en/of interne nieuwsbrieven.
Wij ondersteunen uw actieve deelname door een gratis training te geven aan uw gespreksleider. Deze is speciaal afgestemd op de te voeren gesprekken en het thema. Dit jaar is het thema "Vrijheid". Gespreksleiders ontvangen een handleiding met gespreksvragen. Voor ervaren gespreksleiders in de dialoogmethodiek wordt een informatiebijeenkomst georganiseerd.
De organisatie van de Dag van de Dialoog 2016 vindt plaats in een samenwerking tussen de gemeente Rijssen-Holten en een Kerngroep die bestaat uit enthousiaste vrijwilligers, afkomstig uit verschillende geledingen van de samenleving in Rijssen-Holten. Iedere inwoner uit de gemeente kan zich aanmelden om mee te doen met de Dag van de Dialoog. Wij zorgen voor de indeling van deelnemers over de verschillende gesprekstafels. De kerngroep Dag van de Dialoog 2016 organiseert alles wat nodig is, zoals een lekkere maaltijd, publiciteit via de lokale media (lokale kranten, radio en tv 350, enz.) en via de speciale website Dag van de Dialoog Rijssen-Holten, www.rijssen-holten.nl/dagvandedialoog.
Wie vragen heeft kan die stellen via dvddrijssenholten@gmail.com of op telefoonnummer 0548-854 426, mevrouw C. (Chantal) Huisman, telefoonnummer 0548-701162, mevrouw M. (Madeleine) te Velde.