Afbeelding
Foto: Petra Koenderink

SAVE THE DATE

NIJVERDAL - In de 2e week september organiseert de Stichting Evenementen Nijverdal weer een "Bruisend Nijverdal". Van 7 tot en met 11 september wordt op het marktplein van Nijverdal een grote feesttent geplaatst waarin tal van activiteiten plaatsvinden. Op donderavond 8 september organiseren wij een mooie Sport Thema avond. Houd deze datum vast vrij!!

Iedereen is namelijk welkom. Deze avond is vooral erg interessant voor jullie, als sporter, sportliefhebber of ondernemer in de gemeente Hellendoorn.
We hebben namelijk de bekende Top scheidsrechter Björn Kuipers uitgenodigd. Hij geeft een dynamische presentatie van zijn werk als internationaal scheidsrechter in relatie met zijn Jumbo supermarkten. Aanvang van deze avond is 19.30 uur. Entree is gratis.
In een interactieve thema-avond met een aantal andere bekende sporters en ondernemers bieden wij de bevolking van Nijverdal en omstreken een flitsende avond. Tijdens de afterparty treedt de Nijverdalse band "2 Shot Swing" op.
Björn Kuipers is de beste scheidsrechter van Nederland op dit moment. In 2013 krijgt Björn de finale van de Europa League in Amsterdam toegewezen. In 2014 floot Kuipers de Champions League finale tussen Real Madrid en Atletico Madrid. Tijdens het WK in Brazilië was Björn de enige Nederlandse scheidsrechter en floot hij drie wedstrijden.
Björn Kuipers geeft een lezing over communicatie, presteren onder druk, omgaan met tegenslagen en het leiden van een team. Björn zijn presentaties geven een bijzondere indruk in de wereld van een topscheidsrechter. Daarnaast legt hij de perfecte link tussen het ondernemen en de topsport, met voorbeelden uit de praktijk van zijn eigen supermarkt.
Voor meer informatie zie: www.bruisendnijverdal.com