Afbeelding
Foto: Richard Thannhauser

Trek Eropuit Dag Subaru bij Autobedrijf Zuithof

BORNERBROEK - Een steile helling of een drassig grasveld? Subaru's excelleren onder moeilijke omstandigheden, daar waar andere merken het benauwd krijgen. Dat is precies wat Subaru op 30 augustus wil laten zien op de Trek Eropuit Dag bij Subaru-dealer Zuithof in Bornerbroek.

Dankzij slimme techniek, zoals permanente vierwielaandrijving, komt elke Subaru verder dan zijn concurrenten en zijn Subaru's uitermate geschikt als bijvoorbeeld caravantrekker. Subaru heeft een aantal aantrekkelijke trekauto's, modellen met een hoog trekgewicht, standaard vierwielaandrijving, riante binnenruimte en een ongekende onverzettelijkheid. Het maakt de compacte Subaru XV, de robuuste Forester, de veelzijdige Outback en de sportieve Levorg uitermate geschikt om met de caravan op pad te gaan.

Tijdens de Trek Eropuit Dag kunnen belangstellenden uitgebreid kennis maken met deze Subaru-modellen, desgewenst inclusief een proefrit met caravan. Bezoekers kunnen gratis ervaren hoe goed de modellen met en zonder caravan rijden. René Zuithof van Subaru-dealer Zuithof in Bornerbroek: 'Subaru maakt een belangrijke groei door in Nederland. De hoge zit, het trekvermogen en de veelzijdigheid van de modellen zijn belangrijke redenen om voor een Subaru te kiezen. Een Subaru is op zijn best als er veel van de auto wordt verlangd. Ook dat gaan we laten zien tijdens de Trek Eropuit Dag.'

Autobedrijf Zuithof maakt het momenteel extra aantrekkelijk om voor een nieuwe Subaru te kiezen. Het bedrijf levert tijdens de Trek Eropuit Dag het Adventure Pack, bestaande uit een trekhaak, met een mooie korting. En wie zijn voorliefde voor Subaru wil delen en een introducé meeneemt naar de Trek Eropuit Dag, maakt kans op een dinercheque van € 250,-. Aanmelden voor de Trek Eropuit Dag is gratis en kan via www.zuithof.subaru.nl/event of op de website Subaru.nl. Daar is ook meer informatie te vinden over het evenement.