vlnr; Bart, Wiecher, Belinda, Job & Marloes
vlnr; Bart, Wiecher, Belinda, Job & Marloes Foto: Petra Koenderink

Regge tegels & vloeren
bestaat 5 jaar

ENTER – Regge Tegels & Vloeren in Enter bestaat vijf jaar en heeft een stormachtige ontwikkeling doorgemaakt. Bart Knol is de bevlogen ondernemer achter de Regge Tegels & Vloeren die vijf jaar geleden met de zaak aan de Vonderweg startte. "Ik wilde meer uitdaging en ben voor mezelf begonnen en dat is een goeie stap geweest, al blijft het natuurlijk altijd wel erg spannend om zo'n stap te maken," zegt Bart Knol.

Regge Tegels & Vloeren is bescheiden begonnen met de verkoop aan particulieren en bedrijven. "Gaandeweg heeft het zich steeds verder uitgebreid. De consument wist ons al snel te vinden en blijft nog steeds komen voor een mooi tegel- of pvc-vloer in huis, maar ook aannemers en architecten wisten ons steeds beter te vinden. We zijn intussen flink gegroeid en we zijn nu met een team van vijf enthousiaste mensen." Bart Knols zus Lotte werkt inmiddels ook 4,5 jaar bij Regge Tegels & Vloeren. "Ze begon hier op de administratie en het was de afgelopen jaren zo druk dat ze regelmatig moest bijspringen in de verkoop. Nu doet ze de verkoop in de showroom samen met Wiecher Slaghekke."
Regge Tegels & Vloeren levert het totaalpakket aan alles waarmee je een vloer kunt bedekken. "Behalve tapijt. Dat is andere tak van sport," zegt Knol. "Maar wie bij ons vloeren koopt hoeft nergens anders naar toe. Wij zorgen ook voor alle bijkomende zaken en werkzaamheden." Knol benadrukt dat hij kwaliteit levert tegen scherpe prijzen. "Door rechtstreekse inkoop bij de fabrieken in Italië, Spanje en Tsjechië schakelen we de groothandel uit. We houden onze kosten heel laag, want een flink deel van de verkoop gaat via internet, zodat onze showroom ook bescheiden kan blijven. Van die voordelen laten we onze klanten en opdrachtgevers meeprofiteren."
De tegels en vloeren voor binnen en buiten zijn van absolute A-kwaliteit. "In onze showtuin zijn keramische buitentegels te zien, maar we leveren ook natuursteen voor binnen- en buitenshuis en pvc-vloeren. Wat vooral de laatste tijd geweldig in opkomst is het keramisch parket: tegels met de uitstraling van hout maar met de voordelen van keramiek. Ideaal te combineren met vloerverwarming en super slijt- en krasvast."
De trend op het moment is "Think bigger!" Tegels worden groter en keramisch parketplanken worden steeds langer. "Dit kunnen we ook goed laten zien in onze showroom, maar ook in onze virtuele showroom. De klant kan zelf op zijn of haar iphone of androidtoestel de Regge 360 graden-app downloaden. Men kan dan thuis rustig op de bank eens kijken naar de verschillende tegels die wij in onze showroom hebben en zijn verwerkt in onze projecten. De bijbehorende 3d-bril is bij ons te lenen." Verschillende klanten hebben al feedback gegeven over Regge Tegels & Vloeren "Gemiddeld scoren we een 9,6 en dat is heel mooi, al zou iedereen wel graag een 10 willen."
Wie alles wil weten van Regge Tegels & Vloeren en alle producten kan terecht op www.regge-tegels.nl en voor de keramische buitentegels kan men kijken op www.keramische-buitentegels.nl