Afbeelding
Foto: Petra Koenderink

Bruisend weekend bomvol activiteiten

De zaterdag en zondag van Bruisend Nijverdal zitten bomvol leuke activiteiten voor de hele familie. Bruisend Nijverdal is een feest van, voor, en voor een belangrijk deel ook door, Nijverdallers. En daarom belooft het weer een ouderwets, gezellig feest te worden!

Zaterdagmiddag 10 september van 14.00 tot 16.00 uur kunnen onze jongsten uit hun dak gaan tijdens een zing- en dansmiddag onder leiding van de dansgroep Diversity van Fysion. Zij hebben een erg leuk programma bedacht met voornamelijk K3 muziek om de jeugd een geweldige middag te bezorgen. Entree is gratis.
En vanaf 20.00 uur is het tijd voor de 'oudere jeugd'. Vanwege het enorme succes van vorig jaar, gaat Nijverdal zaterdagavond wederom Back to the 90s. De beste, leukste en bekendste 90's hits komen dan voorbij. En het is belangrijk om op tijd naar de tent te komen, want de bekende radio DJ Gerard Ekdom begint al om 21.30 uur. Vorig jaar al wist hij de tent goed af te breken tijdens zijn 2 uur durende show. Ook dit jaar zal hij jullie met zijn ongelooflijke energie en humor helemaal inpakken.
Later op de avond zetten de Vengaboys de tent op z'n kop! De Vengaboys zijn zonder twijfel 'Europe's #1 Party Act'. Ze zijn terug en sterker dan ooit. Wie kent niet de multi-platina tracks als: Up & Down, Kiss (When the sun Don't Shine) We Like To Party!, Uncle John From Jamaica, Boom, Boom, Boom, Boom!, We're Going To Ibiza en Shalala Lala. De oorspronkelijke leden garanderen een topshow met wild springend publiek, crazy outfits, live vocals en fun, fun, fun en dan nog wat meer! !
Entree deze avond kost 10 euro. Aanvang: 20.00 uur. Het feest duurt tot 1.00 uur. Kaarten zijn al vanaf woensdag 7 september te koop aan de kassa van de feesttent.

Nijverdalse Familiedag

De zondag 11 september is het Nijverdalse familiedag in het centrum. Dat betekent een feest voor iedereen, van 0 tot 100 jaar. Met heel activiteiten in het centrum en in en rondom de feesttent. Denk daarbij aan een Brocante-/ Boeken markt in de straten van het centrum en op het Henri Dunantplein, kinderactiviteiten in de richting van het marktplein (zoals stormbaan) en veel gezelligheid op het plein voor de feesttent. De RR DJ Crew maakt er een mooi feest van in onze eigen mobiele muziektent. Ook de meiden van Rumor has It geven hier een kort optreden.
En aan het eind van de middag zorgt The Pianohouse voor een spectaculaire afsluiter in de feesttent. Het feest eindigt om 20.00 uur. Zorg dat je er bij bent.
De winkels zijn deze dag ook geopend. Parkeren en entree zijn gratis.

Rumor has it