Foto: Johan Reijnders
Foto: Johan Reijnders Foto: Petra Koenderink

Grote Nijverdalse Pubquiz met the Dirty Daddies als uitsmijter

Nieuw bij Bruisend Nijverdal dit jaar is de Grote Nijverdal Pubquiz. Het wordt een hilarisch evenement waar geen vraag te gek is. Van het herkennen van tv-tunes via Mark Rutte naar de grootste berg in België; alles kan aan bod komen! Ook specifieke vragen over ons dorp, Nijverdal, komen voorbij.

Met een hoog IQ is een voorsprong in de pubquiz absoluut niet gegarandeerd. De pubquiz is een vanuit Groot–Brittannië overgewaaid fenomeen, waarbij teams het tegen elkaar opnemen op het gebied van allerlei onderdelen. De pubquiz in Nijverdal wordt verzorgt door onze vrienden van het Haarles Feest. Gezelligheid staat voorop en de quiz is geschikt voor jong en oud. Welk team gaat proberen het slimste team van Nijverdal te worden?
Een team bestaat uit maximaal zes deelnemers. Deelname kost 5 euro per persoon. Aanmelden voor de pubquiz kan nog steeds. Dit kan via de Facebook-pagina van Bruisend Nijverdal of via de website www.bruisendnijverdal.com.

Afterparty met The Dirty Daddies

Rond de klok van 22.00 uur is de pubquiz afgelopen en gaat de partyband The Dirty Daddies van start. En reken er op dat het dak er af gaat! Tot 01.00 uur beloven zij een geweldig feest met een overdaad aan CO2, stortvloed aan confetti, verkleedpartijtjes en een te gekke vlammenshow.
In ingenieuze medleys hoor je de vetste hits aller tijden voorbij komen, waarbij vriend en vijand niet anders kunnen dan hand in hand mee hossen. Classics van Queen en The Rolling Stones, swingers als 'Take On Me' en 'Karma Chameleon', bouncers van Run DMC en 50 Cent, glijders van Whitney Houston en Roxette, maar daarna natuurlijk snel weer terug naar de beukers van AC/DC en Bon Jovi!
Entree is gratis.

Foto: De pubquiz is in Haarle elk jaar ene groot succes. De vrijwilligers van het haarles Feest verzorgen een compleet nieuwe quiz voor Nijverdal.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding