Afbeelding
Foto: Petra Koenderink

Top scheidsrechter Björn Kuipers naar tent Bruisend Nijverdal

De donderdagavond van Bruisend Nijverdal is vernieuwd. Dit jaar hebben we een gave avond in de planning voor alle sportliefhebbers en ondernemers in onze gemeente. Deze avond staat namelijk in het teken van sport en ondernemen in de Gemeente Hellendoorn. De avond wordt geopend met een presentatie van Björn Kuipers.

Björn Kuipers, ondernemer en internationaal scheidsrechter, behoort tot de top 3 scheidsrechters van de wereld. Hij geeft een presentatie over communicatie, presteren onder druk, omgaan met tegenslagen en het leiden van een team. Björn zijn presentaties geven een bijzondere indruk van de wereld van een topscheidsrechter. Daarnaast legt hij de perfecte link tussen het ondernemen en de topsport, met voorbeelden uit de praktijk van zijn eigen supermarkt.
Andere gasten deze avond zijn:
Edwin Mulder, voorzitter Jupiler League.
Dennis Kuipers, winnaar Hellendoorn Rally 2013, 2014 en 2015. Met vooruitblik op de Hellendoorn Rally 2016 en beelden Rally 2015
Marian Freriks, organisator Strongman- en Strongsisterrun.
En een aantal plaatselijke sporthelden en ondernemers die iets te vertellen hebben.
De discussie wordt vanuit de zaal begeleid door Reike Podt. Gastheer is Steef Blikman.
Vanaf 22.45 uur is er een afterparty met 2 Shot Swing', een lekkere band uit Nijverdal. De ervaren muzikanten Jan Niewold, Marco de Jong, Richard Freie en Stef Hoekjen kennen elkaar al jaren, dus eigenlijk is het niet meer dan logisch dat ze nu samen een band vormen. '2 Shot Swing' speelt een mix van pop, rock, funk en blues. Net niet die hele bekende songs, maar zeker wel herkenbare "oh ja" nummers van o.a. Toto, Hall andOates, Robben Ford, MothersFinest, Bad Company, BozScaggs en vele anderen. Veel nummers komen uit eind jaren '70 en begin jaren '80, daar waar de muzikale roots liggen van deze muzikanten.Van gevoelige ballads tot stevige rock en alles daar tussen in komt er voorbij.
Entree is gratis. Aanmelden voor deze avond is niet nodig.

Afbeelding