Afbeelding
Foto: Petra Koenderink

Brug Bijbelcursus van start in Rijssen

RIJSSEN - Maandagavond 3 oktober wordt in de Westerkerk aan de Haarstraat 95 in Rijssen de eerste avond van de Brugcursus gegeven. De Brugcursus is een Bijbelcursus die gaat over God en mens, Bijbel en geloof, leven en dood en over Jezus als de Brug tot het leven. De cursus wordt eens per twee weken gegeven op maandagavond van 20.00 uur tot 21.45 uur. Vanaf 19.30 uur is er ontvangst met koffie en thee.

De cursus bestaat uit 13 avonden, inclusief een kerstmaaltijd. "Tijdens de cursus openen we samen de Bijbel en ontdekken we de kern van het christelijke geloof," zegt Anneke Nijsink. "Er is ruimte voor ontmoeting, gesprek en voor het stellen van vragen. De Brugcursus is vrijblijvend en bedoeld voor iedereen die (opnieuw) kennis wil maken met de Bijbel. Er is geen vooropleiding nodig. De kosten voor de cursus, inclusief materialen, bedragen € 10,- per persoon."
Voor aanmelden of vragen kunt u bellen naar Anneke Nijsink-Haase, tel. 06 – 11 66 03 65 of mailen naar brugcursus@hhgrijssen.nl Graag aanmelden vóór 19 september. De cursus is een initiatief van de Hersteld Hervormde Gemeente Rijssen.