Afbeelding
Foto: Petra Koenderink

Standhouder Diny Nijsink neemt afscheid met bloemen

RIJSSEN - Donderdag tijdens de zomermarkt nam ondernemersvereniging HABI na 34 jaar afscheid van haar standhouder Diny Nijsink (op de foto links). Diny Nijsink (65) was in deze lange reeks van jaren het vaste gezicht op de braderieën en zomermarkten. Ze was altijd aanwezig in Rijssen.

Diny neemt afscheid om dat ze de pensioengerechtigde leeftijd heeft bereikt. Wierdense Diny wil in de toekomst alleen nog leuke dingen doen en meer tijd vrijmaken voor haar man, de laatste jaren haar vaste begeleider, de kinderen en kleinkinderen. Om dit afscheid niet onopgemerkt voorbij te laten gaan, bood Erna Brinks-Ligtenberg haar namens de HABI Rijssen bloemen aan als dank voor het jarenlange vertrouwen en de prettige samenwerking met Diny.
Weer of geen weer, zij was die lange reeks van jaren present met de verkoop van schoonmaak –en verzorgingsmiddelen van het merk Swipe. Zij reisde naar vele beurzen in het land met haar koopwaar. Op de Sint Maartensmarkt in Wierden stond ze met haar producten zelfs 38 jaar. Het bestuur van de HABI wenst Diny met haar man en overige familie nog een voorspoedige tijd toe.

Dick Tukkers