Afbeelding
Foto: Petra Koenderink

Stegeman Bouw en Installatie
Maak uw woning levensloopbestendig

Wordt u ouder en wilt u graag thuis blijven wonen? Of heeft u gezondheidsklachten waardoor er aanpassingen aan uw woning nodig zijn? Wat de reden ook is, Stegeman Bouw en Installatie helpt u met advies en uitvoering.

Stegeman Bouw en Installatie is een allround bedrijf dat in eigen beheer de bouwwerkzaamheden maar ook de installatie werkzaamheden uitvoert. Door onze jarenlange ervaring met alle aspecten van de bouw en de installatie techniek kunnen wij uw project compleet uitvoeren. Wij zoeken samen met de opdrachtgever naar een totaal oplossing voor uw bouw of verbouwwensen. Steeds vaker krijgen wij de vraag hoe we een woning levensloopbestendig kunnen maken of kunnen aanpassen om medische redenen van de opdrachtgever. Denk bijvoorbeeld aan het verwijderen van drempels, een badkamer en slaapkamer gelijkvloers en een traplift. Alles is mogelijk, van kleine aanpassingen tot grote. Het realiseren van dergelijke aanpassingen vraagt gedegen kennis. Wij helpen u met het totale zorgaspect van de aanpassingen, zowel wat betreft installatiewerk als bouwkundig. Het is prettig werken, want als opdrachtgever heeft u één aanspreekpunt voor al uw vragen en overleg."
Naast levensloopbestendig maken van uw woning, doen wij meer. Een korte opsomming: renovatie van badkamer, toilet en keuken, vervangen en aanbrengen van dakgoten, uitbreidingen en verbouwingen, inbraak preventie, alarminstallatie en uw woning energiezuinig maken aan de hand van een energiescan. Wilt u meer weten, heeft u verbouwingsplannen? Neem contact met ons op (06-25313964) of kom langs in onze stand op de Habito beurs.