Afbeelding
Foto: Petra Koenderink

Drukwerk, websites en meer

Van eenvoudig kopieerwerk tot het meest ingewikkelde drukwerk en de mooiste websites en webshops. Het aanbod van het Rijssense bedrijf Cantique is breed. Het draait echter niet alleen om de producten en scherpe prijzen. Zoals een familiebedrijf betaamt zijn ze vooral betrokken bij hun klanten en staan ze bekend om hun hulpvaardigheid en goede advies.

De laatste jaren is Cantique behoorlijk gegroeid. Mede dankzij de toenemende digitalisering waarop zij goed weet in te springen met onder meer digitaal drukwerk, een webshop en het bouwen van websites en webshops voor kleine en middelgrote bedrijven. ,,We zien onder meer een duidelijke toename in de vraag naar familiedrukwerk," vertelt Jansje van Dijk, mede-eigenaar. ,,Denk aan geboortekaartjes, trouwkaarten maar ook rouwdrukwerk. We hebben een eigen collectie geboortekaartjes met leuke accenten als kleine houten applicaties in de allerlei vormen. Bij bestellingen krijgen ouders een gratis knuffel met de naam van hun baby. En bij trouwkaarten geven we een goodybag met leuke inhoud." Ook persoonlijke cadeau-artikelen als wijnflessen, bedrukte mokken en kraamcadeaus met eigen opdruk worden veel besteld. En daarnaast levert Cantique allerlei fotoproducten als wandversiering.

Het is precies dit persoonlijke aspect die Cantique en haar medewerkers siert. Bij binnenkomst word je meteen hartelijk ontvangen, ze nemen graag de tijd voor je om de mogelijkheden van drukwerk te bespreken en geven je daarbij eerlijk advies. ,,Iedere medewerker heeft bij ons zijn of haar eigen specialisme. Dat werkt niet alleen voor ons prettig maar net zo voor onze klanten."

Meer dan briefpapier
Naast particulieren verzorgen ze voor een groot aantal bedrijven, scholen, verenigingen en kerken drukwerk. En dat gaat verder dan het reguliere huisstijl-drukwerk. Zo leveren ze magazines en kerkbladen door het hele land. Ook reclamemateriaal voor binnen en buiten behoort tot de mogelijkheden. Jansje: ,,Wij hebben een uitgebreid netwerk van gespecialiseerde drukkerijen, binderijen en distribiteurs om onze klanten alles uit handen te nemen. Daardoor zijn we vaak in staat zijn om tegen lagere kosten een hogere kwaliteit te bieden als de eigen repro-afdeling van de klant zelf."

Van ontwerp tot verspreiding
Zowel het zakelijke als het familiedrukwerk kan eenvoudig online besteld worden via www.cantique.nl. Prijzen zijn helder en scherp. ,,De prijzen van onze eigen collecties familiedrukwerk zijn inclusief bedrukken, enveloppen en BTW. Wel zo helder." Heeft u nog een ontwerp nodig, dan kunt u dat met een gerust hart uitbesteden aan Cantique. Ook wat betreft de afwerking van het drukwerk zijn de mogelijkheden legio. Zelfs de verspreiding of bezorging van bijvoorbeeld periodieken en mailings wordt door hen geregeld. Uw drukwerk kan worden thuisbezorgd, maar vaak geeft men de voorkeur aan afhalen bij Cantique. Liever online reclame- en leesmateriaal? Kies dan voor een online magazine of bijvoorbeeld een digitaal geboortekaartje. Voor speciale verzoeken kan online of telefonisch vrijblijvend een offerte worden aangevraagd. Langskomen kan natuurlijk ook.

Websites en webshops
Cantique weet digitaal en print goed te combineren. Zij heeft zich toegelegd op het ontwerpen en ontwikkelen van websites en webshops voor kleine en middelgrote bedrijven. Tevens zorgt ze voor onderhoud, ondersteuning en hosting. ,,Veel ondernemers willen met de tijd mee en dan is een website of webshop onmisbaar. Alleen weten ze niet precies hoe ze dit het beste aan kunnen pakken of hebben ze er de tijd niet voor. Dat is niet nodig. Wij hebben hele mooie oplossingen, zowel standaard als maatwerk, die voor ieder budget mogelijk zijn. Wij kunnen eventueel het hele proces uit handen nemen."

Winnen
Bent u nieuwsgierig naar de diverse soorten drukwerk of bent u specifiek op zoek naar iets? Komt u dan zeker naar de stand op de Habitobeurs. Hier ziet u met eigen ogen de vele mogelijkheden en de kwaliteit van het drukwerk. Van geboortekaartje tot (grootformaat) fotoafdrukken. Bovendien maakt u met uw bezoek kans op mooie prijzen door uw kennis over Cantique te testen. En bestelt u geboortekaartjes uit de Cantique-collectie, dan krijgt u tot eind van dit jaar gratis sluitzegels. Ondernemers die hun visitekaartje achterlaten, krijgen als dank een goodybag.HABIT

Afbeelding
Afbeelding