Foto: Joke Beunk-Beenakker, uitvaartleider.
Foto: Joke Beunk-Beenakker, uitvaartleider. Foto: Petra Koenderink

Vredehof Uitvaartverzorging
Alles kan en alles moet kunnen….

Mensen verwachten steeds meer van een uitvaartonderneming. Minder vaststaande rituelen en gebruiken. Meer creativiteit, meedenken, inlevingsvermogen en uiteindelijk de familie laten beslissen wat het beste past bij de uitvaart van hun dierbare. Dat is in toenemende mate de rol van uitvaartleider. Alles kan en alles moet kunnen bij een uitvaart is een veelgehoorde kreet.

Dat is natuurlijk ook zo, maar bij Vredehof blijven tradities en het decorum belangrijk. Een uitvaart regelen in kostuum. Voorlopen bij de plechtigheid in slipjas. Een kist vervoeren met vlaggetjes op de auto. Niet omdat het altijd zo gedaan is, maar omdat het een begrafenis en crematie tot een plechtigheid maakt, gebaseerd op respect voor de dood en piëteit.

Stel uw laatste wensen veilig

U heeft geen overlijdensverzekering of bent onvoldoende verzekerd, maar wilt wel (meer) geld reserveren voor een passende uitvaart? Dan kunt u terecht bij de Stichting Gelden Vooruitbetaalde Uitvaarten van Vredehof. Vredehof berekent vrijblijvend wat uw uitvaartwensen kosten, waarna u zelf de hoogte van uw vooruitbetaling bepaalt.
Naast de fiscale en andere voordelen profiteert u van een mooie korting van enkele honderden euro's op uw uitvaart. Maar bovenal: uw spaargeld komt gegarandeerd uw laatste wensen ten goede. Een geruststellende gedachte.
Wilt u meer informatie over deze specifieke dienst of over Vredehof en haar medewerkers? Bezoek ons tijdens de Habito bedrijvenbeurs of neem contact met ons op, telefoon 0548 – 51 76 75.