Afbeelding
Foto: Petra Koenderink

Schippers pakt uit met nieuwste Fiat bedrijfsbus

De nieuwste Fiat Talento bedrijfsbus is nog maar net op de markt. Een interessante auto voor de zakelijke rijder. Wat deze Fiat u te bieden heeft? U ontdekt het op de stand van autobedrijf Schippers.

Autobedrijf Schippers is al meer dan 55 jaar een begrip in de regio. Deze Hyundai en Fiatdealer is een echt familiebedrijf waar ze goede service leveren en een trouwe klantenkring hebben. Ze hebben een breed aanbod aan nieuwe modellen, maar er staan ook zeer interessante occasions die worden afgeleverd met een servicebeurt en APK. Op de Habito pakken ze uit met de allernieuwste Fiat Talento bedrijfsbus, verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Henk Schippers, verkoopadviseur: ,, De Talento combineert het beste laadvermogen in zijn segment met compacte buitenafmetingen en wendbaarheid. Dit maakt hem zeer interessant voor bedrijven."

Stijlvolle gezinsauto
Autobedrijf Schippers heeft echter ook voor gezinnen een mooie auto op de stand, namelijk de Hyundai i20. ,,Een mooie complete auto voor de sportieve rijder en zeer geschikt als gezinsauto." Volgens de officiële Hyundai-website 'een auto waar je hart sneller van gaat kloppen'. Of dat zo is, kunt u het beste zelf testen op de Habito. Henk en zijn collega's kunnen u alles vertellen over deze en andere modellen die autobedrijf Schippers levert. Voor wie geïnteresseerd is in de Fiat 500, deze komt binnenkort met een spectaculaire alles-in-één private lease actie. Kom ook zeker hiervoor even langs op de stand.