Afbeelding
Foto: Petra Koenderink

Koers Oost Personeelsdiensten:
Richtinggevend in werk

Koers Oost Personeelsdiensten is een regionale dienstverlener met vestigingen in Rijssen, Zutphen en Oldenzaal. De vestiging Rijssen bestaat inmiddels bijna 5 jaar. We werken met een hecht team van 10 personen en houden wekelijks 175 uitzendkrachten aan het werk.

In onze werkwijze gaan we net een stapje verder: in alles staat aandacht voor de mens centraal. Binding krijgen met de klant en werkzoekende staat bij ons hoog in het vaandel. Wij willen de mens in kwestie leren kennen; zijn kwaliteiten, maar ook zijn kwetsbare kanten. En u heeft altijd een vast contactpersoon. Samen geven wij richting aan werk.
Een andere kerntaak van Koers Oost is het schakelen en bemiddelen tussen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt, aan de hand van verschillende onderdelen. Zo hebben wij veel ervaring op het gebied van verzuimbegeleiding en re-integratieaspecten waar werkgevers mee te maken krijgen. Ook hebben wij jarenlange expertise op het gebied van in- en uitstroom van personeel en zijn specialist in het begeleiden van mensen die op zoek zijn naar passend werk.
Vanuit ruime ervaring in de bouwsector is Koers Oost Personeelsdiensten onlangs een nieuwe specialisatie gestart; Koers Oost Bouwdiensten. Hierin kunnen wij verschillende voordelen aanbieden. Zo vindt de verloning plaats onder de CAO bouw, ontvangt men 24 vakantiedagen en 22 extra ADV-dagen en heeft men recht op BPF bouwpensioen via Cordares.
Momenteel hebben we verschillende vacatures in de bouwsector en zijn wij op zoek naar vakmensen. Ben jij de vakman die wij zoeken? Kom dan langs op onze stand op de Habito of op ons kantoor aan de Bouwstraat 7a in Rijssen.