Afbeelding
Foto: Petra Koenderink

Geachte lezer,

Graag heet ik u van harte welkom op de HABITO Bedrijvenbeurs! Wij hebben maanden van voorbereidingen achter de rug en binnenkort is het dan eindelijk zover: de Habito Bedrijvenbeurs vindt plaats van 21 t/m 23 september in hartje Rijssen. We mogen voor deze editie rekenen op een mooi deelnemersveld met meer dan 130 standhouders.

Het bijzondere karakter van de HABITO Bedrijvenbeurs met haar driejaarlijks wederkerig karakter is uniek te noemen, temeer door de grote saamhorigheid die Rijssen en haar naaste omgeving bezit. Netwerken, demonstreren en bekijken… de exposanten zijn verdeeld over diverse branches, in de paviljoens maar ook op een groot buitenterrein en zal daardoor een breed publiek aanspreken. Ook de Gemeente Rijssen-Holten is live aanwezig met een grote stand en speelt in op actuele zaken als gezondheid en sport. Speerpunten van de HABITO dit jaar zijn onder andere de hoofdthema's Bouwen en Wonen, Leven & Werken. De beurs is door het brede aanbod een dagje uit, niet alleen voor de consument maar juist ook voor het bedrijfsleven. We hebben elkaar immers allemaal nodig.
Er zijn dit jaar extra activiteiten gepland op de Habito Bedrijvenbeurs. Zo wordt de Habito dit jaar officieel geopend door de alom bekende topondernemer en Rijssenaar Dik Wessels, organiseert de Rabobank een congres op de woensdagavond en de Rabobank Jongerenraad een werkevent op de donderdagavond en organiseert ook het CVJO samen met het HOH op initiatief van de Gemeente Rijssen-Holten een Startersevent op de donderdagmiddag. En, last but not least, wordt op de donderdagavond traditiegetrouw een spectaculaire vuurwerkshow gegeven op het buitenterrein om 21.30 uur!
Ook aan de jonge beursbezoekes is gedacht; zij kunnen gratis gebruik maken van een megagroot springkussen, terwijl je als ouder op je gemak de beurs kunt verkennen.
Laat u inspireren door de vele bedrijven die zich live aan u presenteren!
Namens het hele organisatieteam nodig ik u dan ook van harte uit de Habito Bedrijvenbeurs te bezoeken en wens u bij voorbaat een geslaagd beursbezoek.

Met vriendelijke groet,

Johan Wolters

CNO Expo
Organisatie Habito Bedrijvenbeurs