Afbeelding
Foto: Petra Koenderink

Een nieuwe kijk op raamdecoratie

Een gratis schilder voor één dag winnen of op zoek naar dé ideale raamdecoratie voor uw woning? Kom langs bij de gezamenlijke stand van Thuisin Rijssen en schildersbedrijf Gerald Janssen.

Thuisin Rijssen komt met een revolutionair nieuwe kijk op raamdecoratie: Fractions. Deze exclusieve nieuwe aluminium shutters zijn in Nederland]ontwikkeld en een echte vernieuwing. Smalle, verduisterende shutters met een strakke uitstraling waarmee u de gewenste lichthoeveelheid binnen perfect kunt regelen. Ze worden volledig op maat geproduceerd in Nederland met de nieuwste lasersnijtechnieken. U kunt deze raamdecoratie gratis live in uw eigen huis proberen met de Unilux Fractions app voor uw smartphone of tablet. Thuisin is het enige bedrijf in Rijssen dat Fractions levert. Ervaar deze stijlvolle raamdecoratie zelf op de stand. Tevens kunt u profiteren van een introductiekorting van twintig procent op materiaal, met uitzondering van de montagekosten.

Gratis schilder voor één dag
Goed schilderwerk van uw kozijnen zorgt er niet alleen voor dat u kozijnen langer mee gaan, ook komt het ten goede aan de uitstraling van uw woning. Gerald Janssen schilders en onderhoudsgroep is gespecialiseerd in glas, behang en schilderwerk en werkt voor zowel particulieren als bedrijven. Thuisin en Gerald Janssen zitten in hetzelfde pand en werken nauw samen. Voor menig bouwbedrijf heeft Gerald al het schilderwerk verzorgd. Heeft uw woning een schilder- en onderhoudsbeurt nodig? Maak op de stand een afspraak met Gerald. En als u uw e-mailadres bij hem achterlaat, maakt u kans op een gratis schilder voor één dag.