Het beursteam van Pouw Rijssen
Het beursteam van Pouw Rijssen Foto: Petra Koenderink

Ontmoet Pouw Rijssen op de Habito bedrijvenbeurs

De nieuwste Volkswagens en Audi's, een helder advies over privé een auto leasen en het laatste nieuws over de onderhoudspakketten van Volkswagen en Audi: in een notendop het beursaanbod van Pouw Rijssen op deze editie van de Habito bedrijvenbeurs.

Hoewel een bezoek aan de showroom van Pouw Rijssen helemaal tot niets verplicht, komen de meeste mensen toch pas naar de showroom als ze een werkplaatsafspraak hebben of in de markt zijn voor een nieuwe auto. Op de Habito brengt Pouw Rijssen de showroom naar u toe en heeft u de mogelijkheid om in ongedwongen sfeer kennis te maken met het productaanbod van Volkswagen en Audi.

Op Volkswagen gebied is er veel te vertellen over de nieuwe up! die onlangs is geïntroduceerd. De vernieuwde uitvoering van de meest compacte en populaire Volkswagen is erg goed ontvangen en in combinatie met Pouw Private Lease is deze eigentijdse stadsauto voor veel doelgroepen ideaal. Audi blijft imponeren met de vormgeving en het toepassen van technologieën. De introductie van de splinternieuwe Audi Q2 bewijst dit eens te meer.

Kortom, redenen genoeg voor een bezoek aan Pouw Rijssen op stand 125!