Afbeelding
Foto: Petra Koenderink

Voorwoord special Habitobeurs 2016

Met trots richt ik een kort woord tot u over de Habitobeurs. De plek voor ontmoeting, ondernemerschap en verbinding. De organisatie is erin geslaagd om u opnieuw een gevarieerde beurs aan te bieden. Een dynamisch evenement voor iedereen. Kom een kijkje nemen en ervaar het veelzijdige karakter van diverse ondernemingen die onze gemeente heeft.

Rijssen-Holten staat bekend als een ondernemende gemeente waar het bedrijfsleven volop in beweging is. Niet voor niets wordt onze gemeente gezien als de 4e economie van Twente. In Rijssen-Holten leven we niet op een eiland, we maken onderdeel uit van de Twentse samenleving. Ik nodig daarom ook inwoners en ondernemers uit de regio Twente van harte uit om naar de Habito te komen, om elkaar te ontmoeten en samen informatie uit te wisselen.
In nauwe samenwerking met onze ondernemers werken wij aan diverse projecten om ondernemerschap te stimuleren. En benutten wij kansen die ons bedrijfsleven, winkelcentra en recreatie & toerisme nog beter op de kaart zetten.
Als gemeente staan wij ook met een stand op de beurs met als thema 'Sportief ondernemen'. Dit is natuurlijk een heel breed begrip. We willen ondernemers en bezoekers laten inzien dat het belangrijk is gezond en fit te blijven. Daarom is gekozen voor een interactief sportaanbod in onze stand. Laat u verrassen!
Kom gezellig naar de Habitobeurs, de plek waar inwoners kennis kunnen maken met de ondernemers en de prachtige producten die zij maken. Ik wens u een hele fijne maar vooral inspirerende (sportieve) Habitobeurs toe.

Arco Hofland,
Burgemeester Rijssen-Holten