Afbeelding
Foto: Petra Koenderink

Ervaar de nieuwste campers

Campers zijn populair. En niet voor niets. Ze bieden de vrijheid en alle comfort die u wenst. Bij Averesch Campers vindt u altijd een camper die bij u past, zoals de nieuwe Active buscamper en de Adria slide out.

Averesch Campers is gespecialiseerd in het verhuren van complete Adria en Sunliving campers. Met uitstekende voorwaarden en een duidelijke all-in prijs kunt u zorgeloos op pad. Zonder bijkomende kosten voor bijvoorbeeld extra kilometers! Bovendien kunt u uw auto gratis stallen tijdens uw vakantie. In de moderne werkplaats wordt uw camper vakkundig gerepareerd en onderhouden.
Op de Habito kunt u twee nieuwe modellen ervaren. De Adria Active MPC lijkt op het eerste gezicht een gewone auto, maar dankzij het hefdak wordt de auto een volwaardige camper. Deze buscamper is ideaal voor kortere vakanties en weekendjes weg. Je kunt er niet alleen met vier mensen in slapen, maar ook met zes mensen in reizen.
Een ander nieuw model is de Adria Slide out. Met dit type is Adria erin geslaagd een camper te ontwerpen en produceren met een slide-out gedeelte aan de achterzijde. Zo maak je van een compacte 6 meter camper een langer model met twee volwaardige enkele bedden achterin. Deze kampeerauto heeft maar liefst twee European Innovation Awards: een voor de beste indeling en een voor het beste concept.
Wilt u dit zelf zien en ervaren? U bent van harte welkom op de stand van Averesch Campers.