Afbeelding
Foto: Petra Koenderink

Stichting Sportdorp Rijssen sluit seizoen af met bowlen samen met DAC Het Punt

RIJSSEN - De Stichting Sportdorp Rijssen sluit de sportzomer af met een ochtend bowlen bij het Witte Hoes samen met de deelnemers van DAC (Dagactiviteitencentrum) het Punt, als dank voor hen altijd positieve inzet tijdens het Sportdorp.

De deelnemers van DAC het Punt werden vanaf hun woongelegenheid opgehaald met een Amerikaanse schoolbus en weer teruggebracht.De Stichting Sportdorp organiseerde deze zomer samen met de deelnemers van DAC Het punt een sportmiddag op de atletiekbaan van AV Rijssen op 12 juli 2016. Vervolgens organiseerde de Stichting het Sportdorp op 19 juli. Dit was een grandioos succes, mede dankzij de vele sponsoren en de deelnemende sportverenigingen. Hierdoor was het mogelijk om elk kind een mooie vakantie te geven.
Op 25 augustus volgde voor de eerste keer een waterevenement onder de naam Splash op het terrein van het Parkgebouw hoofdzakelijk voor de jeugd uit het voortgezet onderwijs. De stichting is voornemens ook volgend seizoen deze activiteiten te organiseren, waarbij de steun van sponsoren en de vele vrijwilligers hard nodig is.

Dick Tukkers