Afbeelding
Foto: Petra Koenderink

Beleef het Parkgebouw
op de Habito

Het Parkgebouw staat al meer dan honderd jaar in het midden van de Rijssense gemeenschap. Voor iedereen. Een unieke locatie, verscheidenheid aan zalen en een scala aan activiteiten voor jong en oud is er altijd wat te beleven.

Op de Habito Ondernemersbeurs vindt men waarschijnlijk geen bedrijf dat vergelijkbaar is met Parkgebouw Rijssen. Theater, congrescentrum en onderdak voor vele verenigingen. Het Parkgebouw biedt leuke theater- en filmvoorstellingen, moderne zalen, gezellige horeca en vooral een warm sfeer. Vele bedrijven uit de regio hebben ook hun weg naar ons congrescentrum gevonden. In de ruim geoutilleerde zalen is het goed toeven tijdens een cursus, presentatie, vergadering, seminar of congres. Zeven zalen waar uit u kunt kiezen met alle professionele faciliteiten. In grootte van 15 tot 420 personen. Een lunch, een hapje en een drankje, een Riessens Möpke bij de koffie? Het Parkgebouw heeft alles in huis om uw zakelijke bijeenkomst tot in de puntjes te laten slagen.
Eigenlijk kun je het Parkgebouw maar op één manier laten zien: door het zelf te beleven! Maar omdat we het prachtige gebouw met al haar inhoud nu eenmaal niet naar de Habitotent kunnen verplaatsen, brengen we een stukje van de sfeer naar de Habito. Samen met een aantal verenigingen en groepen die dit jaar op de planken staan, laten we zien én horen hoe creatief, gezellig en gemoedelijk De Oude Dame is. Daarnaast vertellen we natuurlijk alles over onze mooie en moderne zalen en de mogelijkheden die het gebouw biedt voor onder meer vergaderingen, cursussen, congressen en andere bijeenkomsten. Graag tot ziens op de Habito!