Afbeelding
Foto: Petra Koenderink

RJ Audiovisueel showt nieuwste AV trends op Habito

RJ Audiovisueel uit Rijssen is in 2003 ontstaan vanuit een fascinatie voor beeld en geluid en een passie voor het installatievak. Inmiddels is RJ Audiovisueel uitgegroeid tot dé expert in de verkoop, installatie en onderhoud van audiovisuele apparatuur. Tijdens de HABITO Bedrijvenbeurs op 21, 22 en 23 september presenteert het bedrijf zich aan ondernemend Twente.

"Audiovisuele totaaloplossingen, die makkelijk in gebruik zijn, innovatief en betaalbaar. Daar ligt onze kracht", vertelt eigenaar Rene Jansen. "Denk aan complete muziek- en omroepinstallaties, oplossingen om beeldschermreclame te tonen of presentatie- en vergadersystemen in meeting ruimtes. Wij zijn er goed in om audiovisuele technieken bereikbaar te maken voor elk bedrijf en zetten dit om in eenvoudig te bedienen, functionele systemen."
Een unieke eigenschap van RJ Audiovisueel is de bereikbaarheid en de wijze waarop wij van dienst kunnen zijn. "Van standaard online bestellen en leveren, plug-and-play levering tot volledige installatie bij u op locatie. Ons plug-and-play concept houdt in dat wij alles voor u voorbereiden, terwijl u eventueel zelf bepaalde zaken uitvoert en daardoor kunt besparen op installatie uren. Wij blijven het traject echter netjes begeleiden en zijn altijd bereikbaar voor vragen en ondersteuning.
Maar dat is nog niet alles: RJ Audiovisueel is door haar achtergrond in e-commerce land een enorm transparante organisatie. "What you see is what you get", vertelt Rene Jansen. "De prijzen zijn altijd inzichtelijk en we spelen ook altijd open kaart. We merken dat dit gewaardeerd wordt. U weet precies waar u aan toe bent. "
Tijdens de HABITO Bedrijvenbeurs in Rijssen op 21, 22 en 23 september laat RJ Audiovisueel op de stand de nieuwste technieken en oplossingen zien. "Dit doen we door middel van verschillende presentaties en demonstraties. Zo kunt u zelf ervaren of onze installaties voor uw organisatie een meerwaarde kunnen zijn", aldus Jansen.
"Natuurlijk bent u op een ander moment ook van harte welkom in onze showroom op de Spinnerstraat 3 op industrieterrein De Mors in Rijssen. Hier kunnen we u rustig informeren hoe audiovisuele oplossingen een bijdrage kunnen leveren aan efficiëntie of sfeer in uw organisatie."