Afbeelding
Foto: Petra Koenderink

Transformed is het nieuwe seizoen stralend begonnen

Rijssen / Delden – Transformed heeft niet alleen het seizoen, maar een hele periode afgesloten voor de zomervakantie. In mei 2016 vierden ze de laatste meeting in het Parkgebouw in Rijssen, wat jarenlang het 'thuishonk' voor Transformed was. Vanaf komende zondag worden de meetings maandelijks gehouden op de Kroeze Danne in Ambt Delden.

Er is de laatste tijd veel gebeurd bij Transformed. Niet alleen de locatie voor de meetings is veranderd, ook het kantoor van Transformed is verhuisd. Afgelopen zondag trapte het team vrijwilligers het seizoen dan ook af in het nieuwe kantoor in Wierden. Na de rondleiding was het tijd voor uitleg over alle plannen voor het nieuwe seizoen en voor aanbidding. Daarna konden de medewerkers elkaar flink te grazen nemen tijdens een spannend potje lasergamen, afgesloten met een gezamenlijke maaltijd. Het team is dan ook helemaal klaar voor het nieuwe seizoen.

Jan Pool

Jan Pool mag dit nieuwe seizoen op de Kroeze Danne beginnen. Hij zal zondagavond 18 september spreken over het thema 'You're a gate of Heaven'; jij kan een stukje Hemel op aarde laten zien, of zelfs zijn. Jan Pool is al jaren een bekende van Transformed en heeft al menigmaal gesproken tijdens meetings en de Heartbeat weekenden.
Net als in het Parkgebouw kan je ook bij de Kroeze Danne vooraf en na de meeting samen bijkletsen en wat drinken in het Transformed Café. Tijdens de meeting is natuurlijk ook op de nieuwe locatie de Heartbeat Worship band aanwezig.
Met nog meer plek voor jongeren uit heel Twente nodigt Tranformed je dan ook van harte uit om bij de meeting aanwezig te zijn. Zondagavond, 18 september in de Kroeze Danne in Ambt Delden. Het café begint om 18.30 uur, de meeting om 19.20 uur.
www.transformed.nl
www.heartbeat.nl
op de foto: het team vrijwilligers van Transformed