Afbeelding
Foto: Petra Koenderink

Hevotec: voor heftrucks en machines

Hevotec is een jong en dynamisch heftruck servicebedrijf. Het bedrijf levert heftrucks in alle soorten en maten, voornamelijk van de merken Still en Linde.

Tevens heeft Hevotec een eigen servicedienst voor onderhoud en storingen aan heftrucks, magazijntrucks, hoogwerkers en reinigingsmachines. Naast de verkoop van machines kunt u er ook terecht voor het huren voor korte of lange termijn van heftrucks en hoogwerkers. Hevotec onderscheidt zich door het verlenen van snelle service. Staat uw machine stil, dan leveren wij een vervangende heftruck.
Op de Habito laat Hevotec dan ook diverse heftrucks van Linde en Still zien. Naast intern transport is Hevotec sinds een jaar ook officieel dealer van Meclean reinigingsmachines. Zoals veegmachines en schrobzuig machines. Hiervan staan ook de nieuwste modellen bij het bedrijf, waaronder de nieuwste Crossweep veegmachine, en de WeedSolution Compact onkruidbestrijdingsmachine. Sinds januari 2016 mag er geen onkruid meer bespoten worden met vergif, en de WeedSolution compact is hier het perfecte antwoord op. Door stoom op de onkruidplanten te sproeien gaat het onkruid dood.

Hevotec nodig iedereen uit voor een kennismaking met de machines, onder het genot van een hapje en drankje.