Afbeelding
Foto: Richard Thannhauser

Le Parrell Fashion & More ondergaat metamorfose

Het zal u wellicht niet zijn ontgaan. Onlangs heeft Le Parrell een metamorfose ondergaan! Het interieur is aangepast en er zijn nieuwe merken, shop-in-shops en lifestyle producten toegevoegd aan het bestaande merkenpakket.

Le Parrell Fashion & More is al meer dan twintig jaar een begrip in Rijssen en omstreken én biedt u nu nóg meer beleving van de totale ' Le Parrell Lifestyle'. Het kost de vertrouwde gezichten van het Le Parrell team dan ook maar weinig moeite om u van top tot teen in het nieuw te steken.
Zij adviseren u ook graag over onze nieuwste aanvullingen, zoals bijvoorbeeld de luxe geurproducten van de Wax Lyrical Fired Earth collectie en de prachtige selectie tassen uit de collectie van Fred de la Bretoniere. Van het krukje waarop u plaatsneemt in de paskamer, de leren fauteuil waar uw man even op uitrust en de koffietafel waar u nog even rustig uw aankopen overdenkt…Alles in de winkel is te koop!
Dus durf te vragen aan ons team en laat u inspireren door het vernieuwde 'Le Parrell Fashion & More' concept. U bent van harte welkom!
Le Parrell Fashion & More verkoopt onder meer de volgende merken; Studio Anneloes, L.O.E.S, kyra&ko, NickJean, Comma,, Noman's land, Transfer, Stroke, CadaDÍA, Aaiko, La Ligna, Bthree, PARA MI, Yest, Malvin, Fred de la Bretoniere, Lilian en meer...

Le Parrel Fashion vindt u aan de Haarstraat 40 in Rijssen.