Afbeelding
Foto: Richard Thannhauser

Dancy by Fernanda is in
Rijssen bekend fenomeen

Dance by Fernanda, de dansstudio in Rijssen en inmiddels een bekend fenomeen.

Een dansstudio gericht op de kinderen, jeugd en jong volwassenen. Van jazz tot modern, streetdance tot hiphop en KidzDance voor de kinderen heeft de studio een breed assortiment aan lessen. Zelfs de allerkleinsten zijn welkom in de de Little Swing peuterdansles. Daarnaast is er ook de mogelijkheid tot het boeken van optredens, workshops in verschillende stijlen of je eigen kinderdansfeestje.
En natuurlijk gaan we met de tijd mee, tegenwoordig wordt er steeds meer gedanst en wordt het volop gepromoot op tv en social media. Creativiteit, energie en saamhorigheid, maar vooral heel veel plezier is hetgene waar Dance by Fernanda bekend om staat.
Elk jaar sluiten we het seizoen af met een grote show en zijn we regelmatig te zien met optredens in de omgeving. Voor de echte talenten heeft de dansstudio meerdere Demoteams welke dansen op niveau en deelnemen aan wedstrijden.
Of je nu komt voor een lekker uurtje dansen, conditie op te bouwen of wil werken aan een hoger niveau, alles is mogelijk.
Lijkt het jou ook leuk om te dansen of ben je nieuwsgierig? Op zaterdag 24 september zijn we om 13.30 en 15.00 uur te zien met twee showoptredens op het plein bij de Hoge Wal.
Voor meer informatie, bezoek de website www.dancebyfernanda.nl