Afbeelding
Foto: Richard Thannhauser

Mijn Makelaar: Open Huis op nieuwe kantoor

Zaterdag 1 oktober is het landelijke Open Huizen Dag van de NVM. Van Mijn Makelaar zijn twaalf woningen vrijblijvend te bezichtigen. Zijzelf houden ter gelegenheid van hun recente verhuizing ook Open Huis op hun nieuwe adres aan de Ethaanstraat.

Mijn Makelaar heeft haar dienstenpakket uitgebreid, hierdoor werken er nu geen vier maar zeven mensen. ,,Ons oude kantoor aan de Boomkamp bood onvoldoende ruimte zodat we begin deze zomer verhuisd zijn naar de Ethaanstraat," vertelt Wim Dekkers. Daarbij komt dat een fysieke verkoopetalage niet meer heilig is, mensen oriënteren zich veelal online. Een kantoor in het centrum is dan ook geen must meer." Mijn Makelaar heeft door de uitbreiding van haar diensten nu alles onder één dak op gebied van wonen en leven. Wim Dekkers is als register-makelaar/taxateur aangesloten bij de NVM. Als iemand de regio goed kent, is hij het met ruim 30 jaar ervaring als makelaar in Rijssen. Dekkers wordt ondersteund door Anne Baan en Annerieke van Zwieten. Robin Spit runt de hypotheekafdeling onder de naam Mijn Hypotheek Jan Kamp. En voor een uitgebreid financieel gesprek, inzicht in uw financiële situatie en verzekeringen kunt u uitstekend bij Marcel Kool van Adviesbureau Kool terecht. Hij is tevens hypotheekadviseur. Jacomijn van Brussel verzorgt de financiële administratie, waaronder ook voor zzp'ers en kleinbedrijven die hier zelf niet aan toe komen en het graag uitbesteden. ,,Als hypotheekadviseur zijn wij volledig onafhankelijk," benadrukt Dekkers. ,,Met zo'n veertig hypotheekverstrekkers hebben wij samenwerkingsovereenkomsten waardoor we wij meerdere hypotheekaanbieders kunnen vergelijken. Ons advies sluit dan ook zo adequaat mogelijk aan op persoonlijke situatie en wensen."

Fifty-fifty actie

Bent u op zoek naar een koop- of huurwoning of wilt u juist uw woning in de verkoop zetten? Dan is de Open Huizen Dag een mooie kans om vrijblijvend een kijkje te nemen in diverse woningen. Tot en met 31 december 2016 heeft Mijn Makelaar bovendien een interessante actie, de fifty-fifty actie. Geeft u tot met eind dit jaar opdracht om uw woning in de verkoop te zetten, dan maakt u kans op 50% cashback van de te betalen courtage. Op de website mijnmakelaarrijssen.nl vindt u alle informatie over deze interessante actie. Het team van Mijn Makelaar nodigt u graag uit voor het Open Huis op hun eigen nieuwe adres, Ethaanstraat 1. Voor iedereen staat een kleine attentie klaar, er zijn hapjes en drankjes en kinderen kunnen zich vermaken op het springkussen. De Open Huizen Dag is van 11.00 tot 15.00 uur. De woningen die Mijn Makelaar deze dag vrijblijvend te bezichtigen zijn, staan in de advertentie verderop in deze krant.