Afbeelding
Foto: Richard Thannhauser

Versheid en kwaliteit voorop bij restaurant La Vida

Voor een goede Argentijnse steak of Mexicaanse tortilla hoef je niet ver te rijden. Sinds een aantal maanden zit in Enter een Mexicaans-Argentijns restaurant, La Vida. Gevestigd aan de Dorpsstraat.

Met een authentieke en gezellige sfeer, goed Argentijns vlees en verse producten weet eigenaar Norik precies hoe hij zijn gasten verwent. Hij heeft veel ervaring met de Mexicaanse en Zuid-Amerikaanse keuken en dat proef je. La Vida is pas drie maanden open en nu al loopt het restaurant boven verwachting goed. Met een gezellig buitenterras en een restaurant waar je helemaal in Zuid-Amerikaanse sferen komt, lijkt dit restaurant een gouden treffer. Met een strakke inrichting met oog voor Zuid-Amerikaanse details, is het hier goed toeven. ,,Onze gasten zijn erg positief en velen zijn al meerdere keren bij ons komen eten. Dat is een goed teken."

Vers

Kwaliteit en smaak staan in de keuken van La Vida voorop. Het Argentijnse vlees wordt gekoeld vervoerd direct vanuit Argentiniƫ. Bij La Vida doen ze de verdere bereiding. ,,Dat betekent dat het vlees ook echt vers is, geen diepvries. Als het vlees bij ons aankomt, gaan wij het verder klaarmaken en op smaak brengen." Die versheid is waarmee ze zich in Enter en omgeving onderscheiden. Dat geldt ook voor de andere producten als kruiden en sauzen waarin de Zuid-Amerikaanse sferen goed in terug te proeven zijn. Het vlees bereiden ze op de houtskoolgrill, wat een heerlijke volle smaak geeft.

Menukaart

De menukaart is veelzijdig en bij het lezen ervan krijg je spontaan trek. Als voorgerecht kun je kiezen uit bijvoorbeeld guacamole, avocadomousse met tortillachips, salade met gamba's of carpaccio. Liever een warme starter? Dan is een warme taco met een lekkere vulling naar keuze een goed idee, of een pittige Mexicaanse tomaten-bonensoep. Voor het hoofdgerecht is er veel keuze uit vlees van de grill, visgerechten en gerechten uit de oven, zoals gevulde enchilladas. De diverse vleesgerechten waaronder de bekende Argentijnse steak, T-bone steak of pikant gemarineerde spareribs kun je combineren met een saus naar keuze, van pittige auberginesaus tot koude knoflooksaus. Voor wie geen vlees of wil eet, is er een vegetarische kaart met onder meer gevulde courgettes en paprika. Alle gerechten worden geserveerd met friet, gepofte aardappel of gekruide rijst.

Ook voor bedrijven

Een etentje bij La Vida is gezien de vele mogelijkheden ook zeer geschikt voor bedrijven als personeelsetentje. Speciale wensen zijn altijd mogelijk. Binnen is er ruimte voor zo'n 60 personen, buiten zijn er 40 zitplaatsen. Reserveren kan per mail of telefoon. Is de groep groter dan 10 personen, dan is een telefonische reservering gewenst. La Vida is zes dagen in de week open, alleen op maandag zijn ze gesloten. Kijk voor meer informatie op www.lavidaenter.nl.

Afbeelding