Bert Dikkers.
Bert Dikkers. Foto: Richard Thannhauser

Tijd voor meer beleving
in de Rijssense horeca

RIJSSEN - Volgens Bert Dikkers, eigenaar van Tiny's Taveerne wordt het tijd voor meer beleving in de Rijssense Horeca.

Naast onze plaatselijke discotheek is het uitgaande publiek op zoek naar een locatie waar ook echt iets te beleven valt. Tiny's Taveerne heeft het wiel niet opnieuw uitgevonden maar wel goed gekeken hoe de topcafe's in Hengelo, Zwolle en andere omliggende plaatsen het doen.
Een frisse wind waait door Tiny's Taveerne, die al dertig jaar bestaat. Het leidde tot een samenwerking met professionele DJ's. Het geluid, de verlichting en de sfeer is tot een hoger niveau gebracht en klaar voor de toekomst. Aanstaande vrijdag, 30 september, zal de dansvloer voor het eerst gevuld worden met swingend publiek. Op sociale media zoals Facebook en Instagram is al veel respons over het nieuwe uitgaan in Rijssen.
Het nieuwe uitgaan betekent volgens eigenaar Bert Dikkers ook het handhaven van de nieuwe Horeca regels. Door verantwoord met alcohol om te gaan ontstaat er een betere en gezellige sfeer om uit te gaan. Personeel heeft instructies gekregen en leeftijden worden gecontroleerd bij binnenkomst.
Alle vrijdagen het weekend goed beginnen met een echt uitgaansgevoel en dan op de zaterdag genieten van de zo genoemde after-party met DJ's die zorgen voor kippenvel muziek. 'Dat is het nieuwe uitgaan', zegt Bert Dikkers.