Afbeelding
Foto: Richard Thannhauser

Mitsubishi Outlander PHEV:
15% bijtelling, extra voordeel

Een wake-up call van Mitsubishi-dealer Auto Aaltink aan de Marie Curiestraat 6 in Nijverdal. Want velen weten niet dat na de jaarwisseling het gunstigste bijtellingstarief van 15 % voor de Mitsubishi Outlander PHEV gaat verdwijnen. En wie deze wagen nog dit jaar koopt, profiteert van een extra voordeel, dat kan oplopen tot € 5.000,-

De Mitsubishi Outlander PHEV, is een stekkerhybride die zichzelf al lang en breed heeft bewezen in het zakelijke segment. Niet alleen door de hunstige bijtelling, maar ook omdat de wagen opvallend zuinig is. Het theoretisch brandstofverbruik in de gecombineerde cyclus (NEDC) 1,8 l/100 km, wat overeenkomt met een CO2-uitstoot van 42 g/km (was 44 g/km,). In de hybride modus is het gecombineerde brandstofverbruik is het gecombineerde verbruik 5,5 l/100 km.
De Mitsubishi Outlander PHEV is herkenbaar aan strakke koplampen die naadloos aansluiten op de grille. Het interieur van de Outlander heeft een luxe uitstraling. De middenconsole vormt een geheel met het dashboard en hoogglans afwerking en mat chromen accenten creëren een luxe sfeer, waaraan ook de nieuwe stoelbekledingen en interieurkleur bijdragen. Tevens is het MMCS-navigatiesysteem intuïtiever te bedienen dankzij nieuwe knoppen en een gewijzigde menustructuur.
De standaarduitrusting van de PHEV omvat zaken als navigatie, Bluetooth, dual zone climate control en zeven airbags. Voorzieningen zoals LED-dagrijverlichting, een snellaad-aansluiting, Keyless Operation, navigatiesysteem, cruise control, achteruitrijdcamera en een automatisch dimmende binnenspiegel.