Afbeelding
Foto: Richard Thannhauser

Nissan introduceert
Vision-uitvoeringen

Nissan lanceert het N-Vision-gamma: drie speciale uitvoeringen die voorzien zijn van moderne technologie die deelnemen aan het moderne verkeer makkelijker maakt. Het Nissan Vision-gamma omvat twee Crossovers, de QASHQAI en de JUKE, en de compacte gezinsauto, de PULSAR.

Elk model in het Nissan Vision-gamma is voorzien van Nissans Around View Monitor (AVM) ; techniek die op basis van camerabeelden de bestuurder helpt bij gemakkelijker en veilig manoeuvreren. Het beeldscherm in de auto geeft haarscherp de situatie in de directe omgeving van de auto weer. Dit gebeurt in vogelperspectief, dus van boven de auto.
AVM maakt gebruik van de beelden van vier camera's die aan alle kanten van de auto zijn gemonteerd. De beelden worden digitaal aan elkaar gekoppeld en weergegeven op het beeldscherm op het dashboard. Daardoor is het eenvoudiger obstakels direct rond de auto tijdig waar te nemen en te ontwijken.
Nissan AVM is standaard in de Nissan Vision-uitvoeringen en wordt ondersteund door extra rijhulpsystemen, zoals Lane Departure Warning, Moving Object Detection, Forward Emergency Braking, Blind Spot Warning, High Beam Assist en Traffic Sign Recognition.
Aanvullende uitrusting in de Nissan Vision-versies omvat onder meer gedeeltelijk lederen bekleding, afwerking met alcantara en dakrails. Ook is het mogelijk het uiterlijk van de auto aan te passen aan de persoonlijke smaak van de eigenaar. De Nissan Vision-uitvoeringen zijn gebaseerd op het uitrustingsniveau N-Connecta (Niet alle genoemde uitrusting is standaard op alle Nissan Vision-uitvoeringen).
Prijzen voor het N-Vision gamma beginnen bij € 25.190,- (Pulsar) en € 26.690,- (Qashqai). De prijs voor de Juke N-Vision maakt Nissan in een later stadium bekend.
Voor meer informatie bent u welkom bij dealer Beltman aan de Jutestraat 3 in Rijssen.