Afbeelding
Foto: Richard Thannhauser

Ondernemers Rijssen starten
met aantrekkelijke KRASPAS

RIJSSEN - Op 26 september is in Rijssen de KRASPAS van start gegaan. Een samenwerkingsactie tussen 25 Rijssense ondernemers, die de consument stimuleert om aankopen in Rijssen te doen. De actie duurt zes weken en is gratis voor de consument.

Hoe werkt het?
Bij een aankoop van minimaal 10 euro bij een van de deelnemende bedrijven in Rijssen, ontvang je gratis een KRASPAS. Als je de kraslaag wegkrast zie je direct welke prijs je gewonnen hebt. Dit kan een van de hoofdprijzen zijn, maar ook een leuke aanbieding van een van de deelnemers. 'Het interessante van de KRASPAS is dat we klanten actief naar elkaar doorverwijzen', aldus Leon Massop van Albert Heijn Rijssen. 'Een klant die bij mij zijn boodschappen doet, kan bijvoorbeeld 25% korting op een artikel naar keuze winnen bij DA of een 2e rookworst gratis bij Slagerij Goossen.'
In totaal doen er vijfentwintig Rijssense ondernemers mee met de KRASPAS-actie. De deelnemende bedrijven zijn: Albert Heijn, Echte Bakker Meinders, Gildeslager Goossen, DA + Mooi Frans van Garrat, Sans, Koedijk Jan Heedt, Eshuis Mode, Livera, Unique, Wessels Mode, Jolie, Voortman Damesmode, Het Broekenhuis, Select Sport, Steenbergen Schoenen, Juwelier Asbroek, Bökkerink Opticiens, EVI Verlichting, Magnolia, Wessels de Vlog, Brasserie de Passage, Tankstation te Morsche, Intertoys, Karwei en Xenos.
De consument kan met de KRASPAS-actie verschillende prijzen winnen, waaronder 1 minuut gratis winkelen, een driegangen diner voor twee personen, een leren tas, een luxe braadpan, een Polaroid zonnebril en een zeer groot aantal waardebonnen variërend van 10 tot wel 250 euro.
Een overzicht van alle prijzen en de spelregels is te vinden op www.kraspas.nl/rijssen