Eerste verlies
Excelsior'31 2

Zaterdag leed Exceslior'31 2 de eerste nederlaag van het seizoen. DVS'33 won met 1-0.

In de eerste 35 minuten was de thuisploeg DVS 33 zeker positioneel en voetballend de betere ploeg echter was er aan de Ermelose zijde geen sprake van kansen. Excelsior moest het onderste uit de kan halen en dat deed het ook. Er volgden kansen, maar deze werden niet verzilverd. In de laatste minuut voor rust leek de laatste kans voor Excelsior te zijn, maar die mondde uit in een counter voor DVS'33 2. Er werd niet meteen gescoord, maar door een corner was het de Ermelose ploeg die zorgde voor een 1-0 voorsprong.
In de tweede helft werd het er niet beter op. Een aantal wissels aan de kant van Excelsior moesten het verschil maken. De eerste kans in de tweede helft was voor DVS maar deze werd niet benut. Al snel volgde er een kans voor Frank Averesch maar ook deze bal viel aan de verkeerde kant van het doel. De scheidsrechter floot na ruim 90 minuten af met een 1-0 voorsprong voor de thuisploeg. Kom ende zaterdag speelt Excelsior 31-2 thuis om half 3 tegen CSV Apeldoorn 2.