Afbeelding
Foto: Richard Thannhauser

Still Havent Found Tour U2faces

RIJSSEN – Voor de echte U2-ervaring is er de Twentse band U2faces op 15 oktober in het Parkgebouw.

U2faces is in 2015 begonnen met de zelfgemaakte Still Havent Found Tour. Het doel van de band is om door de muziek van de wereldband mensen een boodschap mee te geven. De show is gemaakt vanuit een christelijk perspectief maar het wordt een fantastische show doordat de band zelf alle nummers live speelt!
De show bestaat uit een scala van U2-nummers van oud tot nieuw en van 'I will follow' tot 'Every breaking wave' maar ook de echte bekende nummers als 'One' en 'Where the streets have no name'. Op een groot scherm is er van alles te volgen zoals video's en tekstimpressies met als uitgangspunt de shows van U2 zoals in de 'Rose Bowl'.
'Wij zijn zeker geen look-a-likes,' aldus Bennie Schuurman, zanger van de band. Dat is ook zeker niet de intentie van de band. Na twee grote optredens in Delden en Den Ham met gemiddeld 600 personen is het hoog tijd voor band om op 15 oktober in het Parkgebouw in Rijssen te spelen. De fantastische theaterzaal is uitstekend geschikt voor de band en het belooft een waar spektakel te worden. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.parkgebouw.nl