Afbeelding
Foto: Richard Thannhauser

Nieuw onderkomen voor drie
samenwerkende bedrijven

RIJSSEN - Op 30 september jl. vond de officiƫle opening plaats van het nieuwe onderkomen van Mijn Makelaar, Mijn Hypotheek Jan Kamp en Adviesburo Kool. De traditionele openingshandeling werd verricht door Anne Baan. Anne is het eerste aanspreekpunt van de drie samenwerkende ondernemingen die allen op dezelfde locatie zijn gevestigd.

Door de toenemende activiteiten op het gebied van makelaardij en financiƫle dienstverlening moest het team worden uitgebreid. Hierdoor ontstond er ruimtegebrek.
In juni is het nieuwe pand al door de medewerk(st)ers in gebruik genomen.
De afgelopen maanden is er uitgebreid gebrainstormd hoe het kantoor er uiteindelijk uit moest komen te zien. Een ware metamorfose was het gevolg en het resultaat mag er zijn.
De doelstelling was het kantoor een frisse en professionele uitstraling te geven met behoud van het informele en laagdrempelige karakter. Gezien de positieve reacties op de druk bezochte receptie kan worden gesteld dat deze doelstelling ruimschoots is behaald. Zo is er voldoende parkeerruimte, zijn er ruime werkplekken en daarnaast mooi ingerichte spreekruimtes waar vertrouwelijke gesprekken gevoerd kunnen worden.
Het nieuwe kantoor nog niet gezien? Kom gerust eens binnen, de koffie staat klaar en de medewerk(st)ers staan u graag te woord.
Het adres is: Ethaanstraat 1, 7463 PC Rijssen.