Afbeelding
Foto: Richard Thannhauser

Hollandse Avond keert
terug bij Lucky Rijssen

Op vrijdag 21 oktober keert de Hollandse Avond terug bij Lucky in Rijssen.

Liefhebbers van het Nederlandse lied kunnen die avond een feestje bouwen op de klanken van André Hazes Jr. (foto), Stef Ekkel, Rob Ronalds en DJ Erik Gerritsen. Het Hollandse levenslied is inmiddels weer helemaal terug van weggeweest en daarom strijken enkele van de populairste zangers van dit moment op vrijdag 21 oktober neer in Lucky voor de Hollandse avond.
André Hazes Jr. Is allang niet meer slechts 'de zoon van', maar is uitgegroeid tot een van de iconen van de Nederlandstalige muziek. Op zijn dertiende scoorde hij al een nummer één hit met 'Bedankt Mijn Vriend', een duet met zijn vader. Ook had Dré Hazes een hit met Soms Doet 't Zo'n Pijn (met Roxeanne Hazes), werkte hij mee aan het Koningslied en scoorde meer recentelijk hits met 'Ik Leef Mijn Eigen Leven' en 'Leef', welke werd uitgeroepen tot de grootste meezinger van 2015 en nog altijd garant staat voor een feestje op de dansvloer.
Misschien komt hèt feestnummer van dit jaar wel van de hand van Stef Ekkel, die onlangs samen met René Karst een ware hit scoorde met 'Liever Te Dik In De Kist'. De volkszanger uit Kampen, die graag over het alledaagse leven zingt, scoorder verder hits als 'De Smokkelaar', 'Hopeloos' en 'Waarheen, Waarvoor'. Rob Ronalds deed in 1992 al mee aan de Soundmixshow en was zanger bij Cooldown Café. Solo is Rob Ronalds bekend van onder andere 'Meisjes Van De Nacht', 'Och Was Ik Maar' en 'Op De Camping'. De Hollandse Avond wordt compleet gemaakt door resident DJ Erik Gerritsen, al jaren een begrip in Lucky en daarbuiten die wel weet hoe je een feestje moet bouwen.