Afbeelding
Foto: Richard Thannhauser

Creatieve doe-middagen
in het Kulturhus Holten

HOLTEN - Bij ViaVie Welzijn kan men om de 14 dagen lekker creatief aan de slag in het Kulturhus te Holten.

De creatieve middagen staan onder leiding van 3 vrijwilligers die elke keer weer een leuk, creatief en betaalbaar programma in elkaar weten te zetten. Maar naast de creativiteit, is de gezelligheid onderling met het kopje koffie minstens net zo gezellig. Ontspannen bezig zijn in een gezellige sfeer, dat is waar de middagen om draaien.
Vrijdag 14 oktober gaan de creatieve middagen al weer van start. Op het programma staat het mozaieken van heksenballen, welke mooi in bijvoorbeeld de tuin of een bloembak kunnen staan. Deze heksenballen zijn niet in 1 middag af te krijgen, dus vrijdag 28 oktober is het vervolg hierop.
Opgeven hiervoor kan nog tot uiterlijk dinsdagmorgen 11 oktober. Een voorbeeld van de heksenballen is te vinden op de website van ViaVie Welzijn: www.viaviewelzijn.nl.
De middag is van 13.30 tot ongeveer 15.30 en de kosten bedragen € 2,50 per middag, exclusief materiaal en koffie. Voor meer informatie en/of opgave, neem contact op met ViaVie Welzijn via 0548 36 27 55 of info@viaviewelzijn.nl.