Afbeelding
Foto: Richard Thannhauser

Spaarfeest
Rabo Rijssen-
Enter succes

Afgelopen zaterdag hield Rabobank Rijssen-Enter het Spaarfeest 2016. Voor kinderen tot en met 11 jaar was deze dag een groot succes.

In een mooi versierde bankhal mochten de jonge spaarders van half tien 's ochtends tot drie uur 's middags langskomen. Er waren weer mooie cadeaus ingekocht, leuke attracties opgezet en er stonden ook heerlijke traktaties klaar.
De spaarpotten kunnen bij Rabobank Rijssen-Enter nog altijd worden geleegd. Het geld werd echter niet meer aan de balie aangenomen, maar dat werd gestort in een van de stortautomaten. Omdat Rabobank Rijssen-Enter de wachtrijen en –tijden niet wilde laten oplopen, was besloten om iedereen een maand lang de gelegenheid te geven te storten of digitaal over te boeken. De hele maand september werd uitgeroepen tot Spaarmaand.
Veel ouders en kinderen hadden gebruik gemaakt van de gelegenheid om gedurende de Spaarmaand online over te boeken of te storten. 'Doordat we de KadoMunten al in huis hadden, konden de kinderen vanochtend gelijk door naar de tafel met cadeaus', vertelt een enthousiaste moeder. Een vader kijkend naar zijn kinderen in het springkussen geeft aan dat hij het Spaarfeest een mooi initiatief vindt: 'Kinderen krijgen op deze manier een feestelijk gevoel bij het woord 'sparen', denk ik. En een medewerkster van de Rabobank had ons ook getipt over de mogelijkheid een screenshot te maken van het maandelijkse bedrag dat we sparen voor onze kinderen, daardoor konden we vrijwel direct doorlopen naar de balie voor een KadoMunt. Minder lange wachttijd, dus ook voor ons een echt feestje', besluit hij met een knipoog.
De kinderen zelf waren helemaal in hun sas met de auto's, kranen, poppen, lego, spelletjes, make-up, ballen, etcetera.