Afbeelding
Foto: Richard Thannhauser

Innovation-uitvoering van
Opel Vivaro bij Wolves

Opel Wolves in Rijssen brengt een exclusieve Innovation-uitvoering van de Vivaro op de markt.

Het is een gelimiteerde serie van 100 exemplaren, met een stoere uitstraling en een zeer luxe interieur. Een speciale versie die is bedoeld voor liefhebbers van een stijlvol uiterlijk, comfort en aansprekende prestaties.
De Opel Vivaro Innovation is voorzien van onder meer een navigatiesysteem en lederen bekleding. Verwarmbare voorstoelen, een bestuurders-en passagiersstoel met arm-en lendensteun (6-voudig verstelbaar), Electronic Climate Control en Keyless Entry behoren eveneens tot de uitrusting. Verder biedt de Vivaro Innovation plaats aan 5 personen, beschikt hij over een laadruimte die is voorzien van een houten vloer en een 12V aansluiting én heeft aan de buitenzijde stijlvolle glasslook panelen. De Vivaro Innovation is leverbaar in vier kleuren, te weten Midnight Black, Panorama Blue, Platinum Silver en Cassiopea Grey.
'De Vivaro Innovation is niet alleen mooi van binnen, maar trekt ook van buiten de aandacht dankzij LED-dagrijverlichting met 'Wing'-lichtsignatuur, lichtmetalen wielen, getinte ramen en metallic lak', aldus Opel Wolves. 'Parkeersensoren en een achteruitrijcamera maken manoeuvreren uiterst plezierig en veilig.'
De 1.6 CDTI BiTurbo-dieselmotor van 107 kW (145 pk) levert prima prestaties. Deze geavanceerde turbodiesel met twee turbo's en start-/stoptechnologie combineert dat met een laag brandstofverbruik.
De Vivaro Innovation is nu als ruime luxe Dubbele Cabine voor een zeer scherpe prijs van 30.995 euro, exclusief BTW, per direct te bestellen bij Opel-dealer Wolves Neem voor meer informatie contact op met Gerrit Jan Steunenberg.